Posts from 2016-10-13

Dag 23: Weer thuis

image20

Ja en dan gaan de laatste dagen toch best snel voorbij. Nog even kort verslag van de afgelopen dagen....

Dag 21: Dan is het weer dinsdag. Na het ontbijt zijn we met zijn allen in de auto naar Punda gereden. Jeroen wilde nog graag het zeevaartmuseum in en de rest wilden kijken aan de andere kant van de pontjes brug, Otrobanda. Gezamenlijk gelunched en de middag doorgebracht aan strand, zwembad of mambo boulevard. 

Dag 22: De dag dat we weer terug moeten naar Nederland. Gezamenlijk ontbijt en daarna is het voor iedereen koffers pakken. Want we moeten allemaal voor 12 uur uitchecken. Tante Susan en oom Eddie waren als eersten klaar en hebben Zelda en Arvid meegenomen het zwembad in, het weer een erg warme dag met weinig wind. Het paste allemaal maar net. Gelukkig mocht de bagage in een speciale bagage room, want we zouden pas om 17:00uur worden opgehaald met de taxi. Zelda bleef nog even met tante Susan en oom Eddie badderen en Arvid, Jeroen en ik nog even naar het CDTC en het Aquariumparc. We hadden nog twee pakken luiers over, want Zelda geeft zo goed aan dat ze naar de wc moet, dat we niet aan de vier tot vijf luiers per dag zijn toegekomen. Het CDTC was er erg blij mee. Nog wat film gemaakt in het Aquarium en we kregen zelfs nog even de kans om een Nurse shark te aaien (heel anders als een dolfijn). Terug naar het hotel, want de huurauto werd weer opgehaald en vervolgens de bedderaars douchen en omkleden. Op naar Mambo beach voor een late uitgebreide lunche in The Green House. Erg lekker. 

image22

Om vervolgens naar de hotels te gaan om ons klaar te maken voor vertrek. Onze taxi was wat aan de late kant en ook de rit naar het vliegveld ging niet al te vlot, vanwege spitsverkeer, maar we zijn dan toch met ons hele hebben en houden op het vliegveld aangekomen. Daar ons in de vertrekhal even van Curacao geschikte kleding omgekleed naar Nederlandsbestendige kleding en inchecken maar. Dat ging niet helemaal zonder slag en stoot met betrekking tot Zelda, want ja die wilde zo snel mogelijk in het vliegtuig. Gelukkig ging het eenmaal in het vliegtuig weer oké. Wel nog twintig minuten vertraging omdat er nog op mensen gewacht werd, die uiteindelijk toch niet op zijn komen dagen, waardoor de bagage er weer uit moest. 

Tja en dan is het eigenlijk allang bedtijd voor Arvid en Zelda en dan moet er nog opgestegen worden en eten.  Beiden hebben nog even lekker geslapen, al was het voor zelda toch wel kort (voor mij dus ook). 

Dag 23: En dan zie het zo in rap tempo ochtend worden en tegen de tijd dat het vliegtuig land is het al weer twaalf uur s'middags in Nederland. Als laatsten uit het vliegtuig, want we moesten nog op de rolstoel van Zelda wachten. Ja en dan is het voor Zelda toch echt te veel. De hele vlucht heeft ze zich groot gehouden en ging het goed. Maar eenmaal met de wielen op de grond dan gaat de knop om. Het heeft haar lang genoeg geduurd. Eenmaal in haar eigen rolstoel was het gelukkig weer oké. Nog een tijd lang bij de bagage band gewacht op de rollator en de gitaarkoffer en die kwamen maar niet. Die waren ergens anders af te halen, bleek later. Maar ook die weer terecht en dan opweg naar de aankomshal. afscheid van tante Susan en Oom Eddie en op weg naar P6 waar onze auto op ons staat te wachten.

image21

Allemaal vlaggen in de straat, wat een welkom. Ook mooie bloemen en kaartjes. Wat lief! 

Even wat gedronken met zijn viertjes en dan toch of maar even ons mandje in. Even 1,5 uur om bij te komen.  Makkelijk gegeten, want de koelkast is zo goed als leeg. Helaas na de maaltijd wel weer even een tegenvaller. Tijdens het toetje is Zelda erg verdrietig, want ze wil niet naar bed (ze wil naast mama in het grote bed). En vervolgens krijgt ze een epileptische aanval. Na twee keer noodmedicatie kwam ze er nog niet uit en  werd de aanval heftiger, dus besloten om toch maar een derde keer te spuiten alvorens 112 te bellen (Arvid had zijn zus nog niet in deze toestand gezien dus die was even erg geschrokken, maar hielp goed mee).  Gelukkig kwam ze vier minuten daarna wel uit de aanval. Sindsdien slaapt ze dus en ligt inmiddels ook Jeroen op bed en volg ik na afronden van dit blog (hele kleine oogjes). Zal morgen dus nog een update geven mbt Zelda. Hopelijk voor haar een goede nacht en weer een helder koppie morgen.

image23