Posts from 2016-10-10

Dag 19: souvenirs en ijsjes

image15

Vandaag een dagje met drie en drie. Opsplitsen dus. Papa ging met tante Susan en Oom Eddie naar Klein Curacao...even een dag ertussen uit. Mama heeft zo'n week dat je het water niet in kunt en ook Arvid mag door de oorontsteking geen water in het oor, dus ik en de kinderen bleven "thuis".  

De drie die op pad gingen moesten erg vroeg. Maar wij hebben heerlijk rustig aan gedaan. Slapen zolang je maar wilt (Arvid dan), even lekker tv kijken. Rustig aan ontbijten en aankleden, insmeren en drinken. Toen met zijn drietjes naar het winkeltje bij het zeeaquarium. Ze mochten beiden een t-shirt en een pet uitzoeken. Daarna terug naar het hotel weer drinken, want jee er is haast geen wind en het is een erg hete dag vandaag.

Lekker geluncht met zijn drieën en in de middag naar de boulevard gelopen om een ijsje te eten. Ja en dan toch maar weer naar de hotelkamer, want daar is het nog een beetje uit te houden. Het zwembad lag inmiddels in de schaduw, dus Zelda en Arvid de zwembroeken aan. Lekker dobberen voor Zelda en Arvid met de dino's op de bovenste treden van de trap in net ondiepe water. Mama op de rand met de voeten in het water, lekker afkoelen in het water. En voor het eerst in de twee en een halve week dat we hier zijn was het gewoon druk in het zwembadje, maar ook erg gezellig.

Met zijn alle de avondmaaltijd. Ook de andere drie hebben een fijne, maar erg hete dag gehad. 

Morgen gaan Jeroen en ik een keer samen op pad. Wel vroeg, want we willen de hoogste berg van Curacao beklimmen.